Weekend snacks og udfordringer

Weekend snacks og udfordringer

popcorn

Hvis jeg da bare holdte min kostplan 7 dage om ugen, så havde jeg noget bedre resultater. Jeg går to skridt frem i hverdagene og lige så snart det bliver weekend, går jeg så ét skridt tilbage. Og nogle gange, så går det bare helt galt. Det er tydelig hvad der sker, hvis bare man ved lidt om hvordan fødevarerne påvirker kroppen.

Jeg havde i går træningsdag, så 1500 kcal var planen. Da jeg var ude og handle købte jeg en pose rodfrugtchips, de indeholdt knapt 500 kcal i hele posen, så jeg tænkte det var det mindste jeg kunne finde og bildte dér mig selv ind at jeg da nok skulle holde kcal indtaget alligevel. Jeg havde gæster til mad, og havde lavet kartofler, hvilket jeg ikke er så vant til. Kartofler har en GI på 70, dvs de er høj GI. Så dér begynder mit blodsukker at svinge! Efter maden går gæsterne, jeg går tur med hundene og hygger lidt med hestene og så indhalere jeg de rodfrugtchips alt for hurtigt foran computeren…. men det var ikke nok! Faktisk så allerede mens de sidste chips er i skålen, begynder jeg at tænke at det jo ik var nok og hvad finder jeg i køkkenet….popcorn! Så jeg endte altså med at indtage for 1000 kcal snacks på én aften, hvilket her til morgen havde givet mig en stigning på 400 gram på vægten.

I dag skal jeg til barnedåb, jeg vil forsøge at holde kcal indtaget så lavt som muligt, og jeg træner om lidt inden jeg tager afsted, men jeg skal helt sikkert igen, bruge de første dage af ugen til at indhente weekendens svagheder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend snacks og udfordringer