Tager du den sorte eller grønne vej?

Resultatet af 3 dage med anderledes kost og motion

tumblr_mkkow2splb1qah2fqo1_500

For at lære min krop bedre at kende, vejer jeg mig hver morgen. Jeg er klar over dette ikke er anbefalingen fra vægttabs eksperterne, men det giver og har givet mig et indblik i hvordan min krop fungerer, som jeg ikke havde før. Jeg forstod det ikke før, jeg forstår det nu.

Jeg har været på kursus og spist anderledes i 3 dage, og dét kan jeg lære en masse af.
Den anderledes kost har haft direkte indvirkning på min krop, både vægten og hvordan jeg har haft det.
Det er interessant.

De 3 dage har indeholdt:
Knapt 15.000 skridt om dagen, ingen træning.
Ingen hestetræning eller ridning.
I løbet af dagen har der været fri adgang til slik, chokolade, nødder og frugt. Jeg spiste en del frugt og nødder og holdte mig fra slik og chokolade.
Frokost med forudbestemt mad.
Dag 1, tapas på rugbrød.
Dag 2, anrettet fisk med sovs, kartoffelmos og brød.
Dag 3, pizza og risotto.
Dvs. alle dage har jeg indtaget gluten, jeg har taget piller mod laktosen og jeg har ikke fået kød, andet end fisk.
Jeg har alle dage fået frokost de påvirker blodsukkeret, brød og hvide ris.
Om aftenen har jeg været træt og ikke lavet ordentlig mad, men spist gulerodsstænger, protein pandebrød eller noget andet let, men ingen junk.

Hver dag 1½-2 timer efter frokost, droppede mit blodsukker og jeg gik helt død. Jeg kunne ikke fokusere på underviseren, jeg kunne næsten ikke holde øjnene åbne.
Jeg har helt glemt hvordan det føles og det kom bag på mig hvor voldsomt det egentlig er. Gluten gjorde at jeg sidst på eftermiddagen havde så oppustet mave, at mine bukser strammede og det gjorde ondt. Mine hænder og fødder hævede og skoene blev for små.

De 3 dage har kostet mig 900 gram, dvs næsten 1 kilo, på vægten.

Det er vildt der ikke skal mere til, jeg har jo ikke spist som de andre der dykkede i slikskålen hele tiden, jeg har ikke kørt på McD på hjemvejen osv.
Jeg har holdt den bedste udgave jeg kunne disse dage. Lige foruden at jeg kunne have taget mig sammen og lavet ordentlig aftensmad.
Jeg syntes det er vildt at jeg tager næsten et kilo på, når jeg lige lever ligesom andre der mener de lever sundt. Usundt har det jo ikke været, men min krop er ikke glad.

Så nu vil jeg teste tilsvarende den anden vej; 3 dage med den kost og træning jeg mener min krop bedst kan lide og så se hvad der sker.
Jeg vender tilbage om 4 dage når jeg har resultatet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tager du den sorte eller grønne vej?