Skøn dag med alle facetter

Tager du den sorte eller grønne vej?

groenvej sortvej

Man vælger selv om man tager den sorte vej eller den grønne vej!
…og det passer altså. Det hele er inde i dit hoved, hvis du tænker positivt og finder den grønne vej, så bliver du gladere, uanset hvad der ellers sker.

Lørdag morgen er jeg på sort vej i samme sekund jeg står op og straks bliver skuffet over vejret.
Jeg mener virkelig at positiv psykologi er vejen til et lykkeligt liv og hvis man ikke kan ændre noget, så lad være at lade dig gå på af det. Men man er jo kun menneske. Jeg har været på kursus i 3 dage, til sent. Alle 3 dage har det været de første sommerdage. Jeg har siddet på 5. sal i et kursus lokalet og kigget på det skønne vejr og mennesker i sommertøj. Der har ikke været tid til hestetræning eller til at nyde vejret. Så jeg glædede mig som et lille barn til weekend, men jeg står op og sommeren er væk igen. Det er gråt og det BLÆSER! Det eneste vejr jeg virkelig har noget imod er blæsevejr. Det ødelægger al god hestetræning og er træls at være i. Så kunne slet ikke stoppe den skuffede negative tankegang.
Nu vælger jeg så grøn vej, og det gør jeg ved at jeg om lidt, når kaffen er drukket, går med hundene og tage en hård dobbelt træning.
Jo hårdere fysisk arbejde/træning, desto bedre humør.
Det er ligesom det detoxer hjernen.

Så sort vej får ikke lov til at ødelægge min lørdag, jeg vælger den grønne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn dag med alle facetter