3 dage med korrekt kost og træning

Hvor er du på vej hen?

Happy woman standing with hands up on long straight road facing the sun. Sunset sky

At fokusere på hvor man gerne vil hen i stedet for hvad man gerne vil væk fra, gør en KÆMPE forskel i alle aspekter af livet.

Det vil gøre dig gladere, lykkeligere.
Det vil hjælpe dig til at opnå det du ønsker.
Det vil give bedre resultater.
Det virker!

Hvis jeg gerne vil være sund, i stedet for at stoppe med at være usund.
Så tilsætter jeg sund mad og motion til mit liv, jeg begrænser mig ikke. Når jeg gør dette, mere og mere, så får jeg resultater og helt automatisk får jeg mindre usundt og dovenskab.
Det virker på sigt meget bedre at tilføje end at fjerne. Når vi føler os begrænset, går vi ofte pludselig agurk, fordi vi ønsker at være “gode” ved os selv, og ser det som selvomsorg at få det vi mener vi har undværet. Så hvis du hver dag spiser en pose lakridser foran fjernsynet, så tilføj før lakridserne en stor gulerod skåret i fine stave. Inden for kort tid, så vil du kun have behov for 2/3 dele af dine lakridser. Så tilføjer du gulerod og agurk og et glas vand. Det virker!
Det samme med din mad, tilsæt flere grøntsager og da du kun kan spise en hvis mængde, så vil det automatisk nedsætte de usunde ting på tallerkenen.
Hver gang du vælger at tilføje en gåtur midt i din tv tid, så har du tilføjet motion, uden at opdage du har frataget tv tid.

Dette virker ikke kun i forhold til kost og motion og ikke kun i forhold til dig selv.
Hvad ønsker du at opnå i dit venskab, vil du have flere samtaler, så tilsæt det, i stedet for at fokusere på at I ikke ses nok.
Når hunden tisser på gulvet, så fokuser på at lære den at tisse udenfor, ikke på at få den til at forstå den ikke må tisse inden for.
Spiller din underbo altid for højt og bliver sur når du klager. Prøv at fortælle hvad ro vil betyde for dig, i stedet for at skælde ud over larmen.
Fyld selv på…… Kom gerne med bud på hvor det virker for dig.

Lige nu har dette gjort den STORE forskel i forhold til træningen og forståelsen af min hest der har problemer med rytter.
Jeg har ledt efter hvorfor jeg overhovedet skal kæmpe med dette, da det egentlig ikke er vigtigt for mig at ride ham og nu, to år inde i projektet faldt tiøren og jeg forstår det.
Jeg har ikke kigget på hvad jeg bevægede mig mod, for jeg var ikke interesseret i at bevæge mig mod ridning. Jeg bevægede mig væk fra det faktum at han ikke kunne rides. Jeg ville væk fra at der var noget han ikke kunne, væk fra et problem. Når jeg i stedet vender det rundt og tænker over hvad jeg ønsker at bevæge mig mod, så er jeg gået igang med frihedsdressur og jordarbejde og både jeg og Ronaldo har det meget bedre.

Dette er GULD viden for mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 dage med korrekt kost og træning