En aktiv og sund regnvejrs lørdag

Ferie er svært

indexelement47

Selv om man, som jeg, er en meget disciplinær person, der både er god til at ligge planer OG følge dem, så gør ferie bare det hele sværere.

Jeg havde en skrap plan, både på kost og motion og så min arbejdsplan.
Jeg startede ud med at knokle røven ud af bukserne for at få ordnet stalden på så få dage som muligt.
Første dag, tømte jeg bunden. 96 kvm med cirka 20cm hamp/træpillesmuld. Det nederste våde op i en trille bør og ud, det øverste tørre, skovlet med sneskovlen op i en bunke i den ene ende af stalden. Dét er virkelig hårdt arbejde. Så blev der spulet ned med højtrykspuleren. Fra en stige kunne jeg blæse rent helt op på loftet. Arbejdede 12 timer og overbeviste derefter mig selv om at jeg ihvertfald ikke havde nø’ at træne den dag og om aftenen at jeg da godt kunne “fortjene” lidt snacks.

Dag 2 blev bunden lagt tilbage, det var et kæmpe arbejde og derudover blev der flyttet 25 poser piller og 10 pakker hamp ind.
Så blev væggene og muren malet og jeg fandt også tid til at ride Fearless.
Men frokost pausen bestod af knækbrød og træningen blev igen fraskrevet pga det hårde arbejde. Om aftenen besluttede jeg at jeg da måtte få slik :-O

Dét er vejen til fiasko – jeg SKAL huske at det er følelsen af at “fortjene” jeg skal arbejde med.
Jeg skal lære at forkæle mig selv ved at gøre min krop en tjeneste, frem for at forkæle mig selv med at give mig et sukker kick.

Nå men træningen har jeg nu styr på, så det var bare lige en dårlig start. Jeg har indset at hvis jeg skal få trænet hver dag i min ferie, skal det gøres om morgenen. Lige efter morgenkaffen. Det kan ikke udskydes, så går det i hegnet og jeg får ikke trænet.

Frokosten er det svære, som jeg også omtalte sidst. Frokost er det letteste i verden på arbejdsdage og det sværeste på fridage.
Jeg tester pt om det virkelig ikke er muligt at spise knækbrød til frokost uden at spolere alt, men jeg mistænker at det er derfor jeg er ved at gå til af cravings om aftenen, så jeg ikke kan styre det og bare skal have noget. Det tester jeg lidt på.

Hytteosten er ude og det er ost også, så jeg er nu helt vegansk hjemme.
Lige nu trives jeg med at spise vegansk hjemme og vegetarisk ude. Jeg spiser kun sjældent ude og lige nu føltes det godt.

…og det er dét jeg gør, dét der føltes godt for mig!

blogger-image-1043754665

Når man er ukuelig perfektionist er dette et godt ordsprog at leve efter.

Jeg vil anbefale alle bare at gøre det der føltes godt. Så længe det ikke ødelægger noget for andre, så bare gør det!
Ikke det man bør, det andre siger, det andre forventer, det der er normen…
…men det der får dig som menneske til at trives, det der virker for dig, lige nu, i dag!

Vi har ikke brug for lavels, for at “være noget”, vi har brug for at trives med det vi gør.
Jeg vil ikke være EN vegetar, veganer, akademisk rytter, hyggerytter, jeg vil IKKE være et label hvor andre har bestemt definitionen….
jeg vil bare gøre det jeg nyder, i dag, og hvem ved, dét er måske noget helt andet i morgen :-O

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aktiv og sund regnvejrs lørdag