Ferie er svært

Træningen kører på skinner

ltf_banner2

For mig blev app’en Daily Burn vejen til at elske min træning. Man kan vælge et program at følge, eller man kan tage individuelle træninger. Jeg har prøvet lidt af hvert og har valgt mit nuværende program ud fra selve træningen og træneren. Da det er en form der passer mig virkelig godt.

Som det ses på billedet er der en træner og 3 deltagere. Deltagerne er på forskellige niveauer, så man føler sig ikke alene når det bliver hårdt 😉
Dette program jeg har valgt at følge, 6 dage om ugen i 12 uger, er styrketræning og jeg elsker det. Styrketræningen har gjort forskellen for mig, jeg er bare ikke vild med cardio. Den varme, nogle kalder det smerte, man føler i musklerne når man styrketræner føler jeg tilfredsstillende, hvorimod jeg hader følelsen af at syre til eller spytte sine lunger ud.

Så nu er planen jeg følger Ben her i programmet LTF i 12 uger. Jeg er på uge 1. Når de 12 uger er gået, så vil jeg udfordre mig selv på at vælge et cardio program og gennemføre. Jeg vil rigtig gerne også forbedre min kondi.

Jeg har trænet styrke hele min ferie, hver morgen, men jeg har ikke holdt min kost. Jeg har indtaget alt for mange kcal og alt for meget raffineret sukker. Dette har resulteret i nogle knapt så tilfredsstillende resultater.

  1. Smerter, hvilket jeg tror kommer af at jeg har indtaget gluten. Jeg fik konstateret karpaltunnel syndrom i begge håndled for 5 år siden. Jeg har ikke mærket til det i 3 år ugen gluten. I løbet af min første ferieuge var det tilbage, og er nu så slemt at mine fingre sover bare jeg reder mit hår. Jeg har stærke smerter i begge mine fødder, jeg tror forfoden i den ene fod er kollapset og går med indlæg for at dæmpe smerten. Smerter i brystet, ja jeg har været hos lægen, og der er bestilt en masse prøver. Alt dette på få uger med nogle afvigere i kosten.
  2. Med hård træning og ekstra kcal har jeg egentlig “bulket”, som er det bodybuildere gør for at blive store. Det har så ikke været mit mål, da det er en meget usund måde at ændre sin krop på, men når nu jeg har nydt at slappe af, så er det super fedt at se hvor meget træningen også betyder.
    Jeg har taget 2,4 kg på, fordelt:

    • 2,2 kg muskler
    • 0,1 kg fedt
    • 0,1 kg knoglemasse

Nu bliver det spændende at se hvad der sker når træningen fortsætter med med den rette kost. Kosten bliver 100% vegansk og uden raffineret sukker og gluten. De første to uger har jeg ikke i sinde at tælle kcal, jeg vil gerne se hvad der sker bare ved at ændre på makronutrienterne (protein, fedt og kulhydrat). Efter de to uger tager jeg så stilling til om jeg skal ændre mængden.
Jeg forventer at have lettere ved at tabe fedt, da jo større muskelmængde, desto højere forbrænding. Jeg satser selvfølgelig på at tabe meget fedt og kun lidt muskler.

På mandag går det løs 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie er svært