Træningen kører på skinner

Clean eating

2017-07-30-18-08-18

Jeg er 100% klar til at spise rent fra i morgen. Jeg er ikke tilfreds med mig selv, jeg har indtaget alt for meget sukker og forbehandlede fødevarer i ferien. Vildt at mærke hvordan kroppen hurtigt craver det og det er hovedet der skal være stærk og sige fra. Ferier er bare ikke gode for min viljestyrke. Men nu er den slut og jeg skal ikke bare tilbage på sporet, jeg skal på et endnu bedre spor.

Træningen er på plads og har ikke lidt i ferien, tværtimod, så nu er det kosten. Først og fremmest så skal kosten være vegansk, ingen animalske fødevarer, slet ingen. Det styrker næsten min sjæl mere end min krop, eller i hvert fald mindst lige så meget. Jeg er vokset op med en mor, som selv sagde hun var dobbeltmoralsk kødspiser. Da hun fx ikke ville spise lam fordi de var for søde, men gerne spiste ko. I flere år lagde jeg samme betegnelse på mig selv, dobbeltmoralsk kødspiser. Men så droppede jeg det og spiste alt i en lang periode. I 10 måneder har jeg ikke spist kød, foruden fisk, og det var virkelig rart at slippe den følelse, den følelse af dobbeltmoral. Følelsen af at lukke øjnene, jeg hader jægere, men spiser kød…..det er bare svært at leve sådan! I 10 måneder har jeg så lukket øjnene for fiskene og vores have, samt for den stakkels ko der sørgede for jeg fik ost. Nu er det helt slut og det er bare rart, føles helt rigtigt.

Den første uge skal jeg have min krop gjort ren, der skal renses ud. Dette gør jeg ved at spise 100% plantebaseret og lever af frugt, grønt og nødder.

Jeg har presset min morgenjuice til en uge. Den består af æblecidereddike, ingefær, gurkemeje, citron, hvidløg, gulerod og grønkål. Den drikker jeg sammen med mine kosttilskud inden træning om morgenen.

Og så er der lavet den lækreste frokost til de første to dage, glæder mig allerede til at spise den. Da jeg har udelukket olier og alt andet der kunne give en dressing har jeg forsøgt mig med at tilføje smag ved at køre grønkål og rødløg gennem minihakkeren, så det er jeg lidt spændt på.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningen kører på skinner