Shadow Facilitator trainer

1. dag på skygge coach uddannelsen

morgen

I dag skal jeg så afsted på opstart på kursus som skygge coach. Det er d. 1. september, hvilket betyder sommeren officielt er slut, og et nyt kapitel starter. Det næste halve år skal vi igennem den smukke natur, vinteren og så igen forår. I det halve år skal jeg arbejde med denne uddannelse, og jeg glæder mig.

Kursusdagene starter sent, så jeg har en lang morgen. Så nu sidder jeg her med morgenkaffen. Jeg har trænet til sveden sprøjtede, gået med hundene, fodret hestene, kælet killingerne, lavet kaffe og nu sidder jeg her og skriver og ser sidste afsnit af Rita. Livet er da skønt!

Jeg har købt nye notesblokke, kuglepenne og farveblyanter…. ja ja jeg kan godt lide at tegne mens jeg lytter.

Jeg skriver videre på denne når jeg kommer hjem……

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shadow Facilitator trainer