Vegansk risalamande

Julefrokost på vegansk kost

Så blev det tid til den første julefrokost som plantespiser. Der var intet på menuen, intet, jeg kunne spise. Det siger nok sig selv når maden kommer fra et sted kaldet “Slagter Stig”. Så jeg slap for at betale for maden og laver min egen menu. Det blev godt nok noget dyrere, men det er ikke fordi selve maden er dyr, men fordi jeg laver flere forskellige retter til kun én person, og ikke kan handle ind i så små mængder.

menu

Jeg køber glutenfrit rugbrød i Rema1000, det er virkelig godt.

Jeg har aldrig været vild med leverpostej og slet ikke lun.
Men vegansk “lever”postej, er jeg da hel vild med, og på lunt rugbrød med stegte svampe på, er det simpelthen himmelsk.

Rød vintersalat og vegansk waldorfsalat, er super lækre salater.
Til den røde brugte jeg tahindressing, lækkert.

Frikadellerne købte jeg færdige og stegte.
Der er ellers et hav gode opskrifter, dette var udelukkende for at spare tid.

Risalamanden er let.
Grødris kogt med mandelmælk, rørt op med soyaflødeskum, vanilie og mandler.

2017-12-02-17-56-36

Opskrifterne på “lever”postej, rød vintersalat og waldorfsalat har jeg fundet hos Vandløse Blues, hun har virkelig gode idéer og opskrifter.
http://www.vanloseblues.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk risalamande