Naturli plantefars - Burde da være grøn

Bliv sundere i 60 dage

60dage_hero_case-3

Med 2150 deltagere, syntes jeg godt jeg ville have et par stykker mere med på mit hold “Winchler”. Så hvis du er frisk så er det bare at gå ind på 60dage.dk og tilmeld dig holdet. Du kan nå det et par dage endnu. Du kan miste 125 kr og en portion kilo. Du kan få en sundere og lettere krop, samt støtte og netværk.

Vi tæller ikke kalorier på 60dage, vi tæller antal grønt, frugt, motionsminutter osv. Det er meget nemt og simpelt og man skal ikke være meget konkurrenceminded før det virkelig hjælper en til at rykke godt og sundt ind i det nye år.

Jeg er gået 100% ind i dette og skal se hvad jeg kan opnå med fuld dedikation i 60 dage. Jeg lagde ud med over 200% den første dag og steg til niveau 2. Men så let fortsætter det ikke, snart er den bedre tunet ind på mig og det bliver sværere. Men fokus er bare på plads.

Jeg har lavet madplan, købt ridehuskort, målt og vejet og er skudt godt fra start….kommer i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturli plantefars - Burde da være grøn