Spiegelhauers kamp mod frygten på Tv2

Vegansk aftensmad til en kødspiser

Det er altid en udfordring gerne at ville lave lækker mad til kødspisere, som også de syntes er lækkert. Og det er en endnu større udfordring når personen har nøddeallergi.

Filmaften med datteren skulle starte med noget lækkert aftensmad, som skulle indtages foran fjernsynet. Jeg havde ikke prøvet at lave noget af det før, eller anvende den “ost” jeg anvendte, så det var noget af et sats….men det gik jo rigtig godt 🙂

2018-02-03-18-10-01

Jeg lavede Tabbouleh, som egentlig bare er et fint ord for bulgursalat med falafel. Den blev rigtig lækker. Det er afkølet bulgur med en masse citron og en smule olie. Tilsat finthakket tomat, peberfrugt, agurk og rødløg. Krydderier efter smag, jeg brugte chili, paprika og selvfølgelig salt og peber.
Så lavede jeg en blomkålsgratin, som jeg glemte at tage billeder af. Den var okay, men ikke fantastisk. Det må kunne gøres bedre.

2018-02-03-18-17-41

Og så en lille skål nachos til hver. Jeg var meget spændt på om man kan tilbyde nachos med vegansk ost til en der er vant til rigtig ost uden at de syntes det er helt forfærdeligt. Men denne “ost” var rigtig rigtig god og min datter var meget tilfreds. Der var ihvertfald kun nachos uden ost tilbage i skålen da hun var færdig.
Jeg lavede en dip til baseret på vegansk quark fra Alpro. Man skal tilsættte virkelig mange krydderier for at få det til at smage okay, men det gik dag.

Det var denne “ost” jeg anvendte og det er ikke sidste gang.
2018-02-04-10-48-22

Så endnu en vellykket vegansk middag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spiegelhauers kamp mod frygten på Tv2