Vegansk aftensmad til en kødspiser

Mini deller i æbleskivepande

Jamen det virkede jo 🙂

I min tid som veganer har jeg brugt mange forskellige blandinger til at lave både falafler og deller. Nogle mere vellykket end andre. En af de ting der oftest går galt er at de splatter ud under stegningen og jeg fik derfor den tanke at en æbleskivepande både kunne hjælpe dem med at holde sammen, samt minimere olieforbruget. Jeg ønskede mig derfor en i julegave og fik den. Siden jul har den så stået til pynt :-O

plantefars_kikaerter_roed_peberfrugt-2

Sidst jeg handlede købte jeg denne veganske fars. Foruden at lave mine fars selv, vil jeg også gerne vide hvad der er i forretningerne, og jeg kan ikke have en mening om det uden at prøve det. Samtidig er det jo altid rart at kende sine hurtige muligheder.
Holdbarheden var ikke så lang, så opdagede at den skulle spises….NU og gik derfor igang med at teste teorien om æbleskivepanden.
Det virkede…og ret godt faktisk!

2018-02-06-18-08-56

En dråbe olie i hver og en teske fars med top, når de har stegt 5 min vendes de som en æbleskive og steges på den anden side.
Farsen er godkendt, den er krydret og lækker og metoden er også godkendt, ihvertfald til denne fars.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk aftensmad til en kødspiser