Mini deller i æbleskivepande

Ikke alle heste er lige velopdragne

2018-02-09-07-56-03
Mine drenge respekterer enhver hvid tråd, uanset om der er en eller tre og om der er strøm eller ej. En hvid tråd, så kan man ikke gå længere…….for mine drenge 😉 Men nu er flokken jo beriget med to piger!
2018-02-06-16-25-38
Rundt om græsfolden har jeg lavet en vandrefold. Den har været lukket hele vinteren, så da frosten kom lukkede jeg op til den. Der er rimelig plant og en smule græs, så der kunne de gå og hygge. Den hvide snor ind til græsfolden er der ikke strøm på, da vandrefolden er et forsøg ville jeg ikke grave strøm ned før jeg så om det var godt eller ej. Det var nu godt, de hyggede som det ses på billedet.
Men damer er åbenbart ikke lige så overbevist om hvide tråde som drenge er….skal vi sige drengene er sødest, men pigerne er klogest…eller bare mest sultne :-O
Første nat gik føllepigen på græsfolden og kunne ikke komme ud igen. Så alle andre blev stående nede ved hegnet og passede på hende, uden at få vand, eller wrap. Hun gik pænt og åd græs, men var glad for at blive lukket ud til andre. Så måske lærte hun det var dumt….NOT!
2018-02-09-13-37-48
Så gik en nat fint og jeg kørte meget tilfreds på arbejde. Da jeg kom hjem var hegnet knækket og alle heste gik på græs, her havde de været hele dagen, da alt deres wrap stadig var oppe i nettene. Jeg fik lukket dem af og lavet hegn. Så gik de fint både en nat og en dag.
Da jeg stod op her til morgen havde de virkelig bevist min pige/drenge teori. Der gik to damer på græs og 3 drenge på jordfold!! Hvordan de er kommer ind skal jeg ikke kunne sige, men nu er det slut. FØR morgenkaffen gik jeg ned for at tage dem ud og så kunne jeg sgu da ikke fange de uopdragne damer. Føllepigen galoperede rundt og lavede hulla hop spring og syntes da dette var den fedeste underholdning længe og hendes mor travede bare tre sløve skridt frem hver gang jeg var lige ved at have hende…… SLUT!
Der bliver ingen sti på græsfolden før jeg kan få gravet strøm ned!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini deller i æbleskivepande