Kræftens bekæmpelse 10-kampen

Brunch hos den kødspisende familie

healthy-vegan-brunch-recipes

Så blev det tid til at fejre min fars fødselsdag og det betød hjemmelavet brunch hos ham og hans kæreste.
Til jul gik der jo helt sport i det for ham og der var alt alt for meget mad til mig. Min kødspisende familie har det lidt stramt med at smage på “min” mad, for den er jo anderledes.
Jeg havde på forhånd sagt til min far at han lige skulle tænke over portionsstørrelser, da jeg har det trist med så meget madspild. Denne gang var der dog, foruden mig, to vegetarer.
Den ene vegetar er helt ung og slet ikke kommet igang med at syntes grøntsager og nyt er lækkert, men den anden er en ældre herre der har været vegetar hele livet og han smager glad på alt anderledes. Dét er så hyggeligt.

Der blev, foruden alt kød, æg og mælkeprodukter, serveret grøntsagstærte, grøntsagsstænger, guacamole , vegansk roastbeef (købt) og vegansk scramble æg.
Han havde husket at lave tærten uden gluten og også sørger for glutenfrit brød.
Til dessert var der et stort frugtfad og pandekager. Til mig en portion veganske glutenfrie pandekager.

Så kan man vist ikke bede om meget mere. Jeg føler mig meget privilegeret at han gider gøre alt det ekstra besvær for mig, og jeg nyder endnu mere at det faktisk ikke føles som om jeg er til besvær, fordi det lyder som om han nyder at lave alle de nye ting han aldrig har prøvet før. Det virker til han syntes det er sjovt at eksperimentere. Og jeg må sige, det hele var vellykket, men pandekagerne var virkelig gode, det er godt nok længe siden jeg har fået pandekager.

Så endnu en god oplevelse, på trods af at man er veganer midt i en kødspisende familie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kræftens bekæmpelse 10-kampen