eReolen

En sensitiv holder ferie

morgen

Det er lidt anderledes behov der skal dækkes når man som særlig sensitiv holder ferie, end mange andre dækker i deres ferie og det kan være svært for omgivelserne at forstå.
Det vigtigste er simpelthen at jeg får nogle dage hvor jeg ikke ser et eneste menneske, eller taler et eneste ord. Men oftest er det jo først i ferien vi har tid til vennerne og så må man bare håbe ferien er lang nok. For uden alene tiden, så er der ikke ladet op til at klare en hektisk hverdag med masser af mennesker og masser af indtryk, så selvomsorg for mig som sensitiv er ALENE tid.
Jeg har været til fødselsdag lørdag og søndag, hovtrimmeren kommer tirsdag og jeg har en aftale både torsdag og fredag. Så i dag, mandag må være min absolut alene dag.

Foruden at være sensitiv er jeg så også yderst aktiv og det er en lidt sjov blanding. Da jeg ikke kan tage en alene dag på sofaen med en bog, jeg koger helt sammen. Så jeg skal lave noget. Heldigvis har jeg nu i en alder af 44 år skabt et liv, der passer til mig og mine behov og det vil sige der er masser at lave. Med en stor gård med jord til er der altid arbejde, altid noget at bruge sit krudt på også alene. Hvis jeg boede i en lejlighed tror jeg at jeg ville have det svært, det er jo begrænset for hvor mange timer man kan gå tur.

Jeg har startet ferie i dag, men i mit hoved startede den så i fredags. Jeg mangler lige at vaske gulv, så er hele forårsrengøringen klaret og ude mangler jeg lige at tage nogle lyskæder ned og nogle småting, så er ude forårsoprydningen klaret. Jeg mangler et par timer på min certificeringsopgave, så skal den bare sendes afsted så jeg kan lukke det i mit hoved, men så tror jeg faktisk jeg er færdig flere dage før ferien er slut. Så bliver det spændende hvad jeg så finder på.

Jeg kan mærke jeg er blevet bedre til at balancere min hverdag, så min psyke higer ikke sådan helt vildt efter ferie alene tiden, tilgengæld er jeg så ikke blevet bedre til at finde tid til vennerne, dét syntes jeg er virkelig svært. Når jeg skal passe alt der skal passes og ved siden af finde tid til mig og min familie, så er det godt nok svært at få mere ind. Men jeg må fortsætte med at prøve at finde den helt rigtige balance.

Nu er det ferie 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eReolen