En sensitiv holder ferie

Chokoladekage med kokos

2018-02-28-16-19-38

Altså jeg har jo ferie og det er snestorm, alt er lavet og jeg begyndte faktisk at kede mig, så må man jo bage en kage, men uden at handle.
Det var begrænset hvad jeg havde men det blev da til kage. Jeg havde ingen flormelis og jeg ville have noget topping på, så det var et rent sats.

Selve kagen består af:
2 dele Glutenfri mel
1 del Sukker
½ del Kakao
½ del Sirup
1/4 del Kokosolie
1 spk Bagepulver

Det tørre blandes helt sammen og det våde piskes i, til en lind dej.
Dejen kommes i en springform og i ovnen på 200 grader i 25 min. (justeres efter størrelse på kage)

Topping:
1 del Kokossukker
½ del sirup
En sjat soya piskefløde
1 del groft kokosmel
1 spk Carob pulver

Sukker og sirup smeltes sammen i en gryde.
Tilsættes carob og soyafløden og koges op.
Tages af blusset og tilsættes kokosmel.

Tag kagen ud af ovnen, påfør toppings og sæt kagen i ovnen 10-15 min.

2018-02-28-16-25-17

Jeg piskede lidt soyapiskefløde og jeg ville ønske jeg havde haft nogle lettere sure hindbær.
Den er nemlig voldsom sød, man kan mærke sit blodsukker eksplodere.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

En sensitiv holder ferie