Sojaflødekartofler

En god ferie

2017-12-31-20-07-49

Dette er min hule 🙂

Nu er en uges ferie slut og der er en del at reflektere over.
Jeg har haft aftaler halvdelen af dagene og været helt uden menneskekontakt den anden halvdel. Helt efter planen.
De første dage (weekenden) gik jeg helt amok, ordnede alverdens ting ude, forårsrengjorte hele huset og skrev min opgave færdig. Planen var så at have en masse tid til hestetræning og hyggelige ting. Men så blev det så bidende koldt og storm at det var umuligt at træne heste, hundene kunne ikke være ude mere end en ½ time og jeg kunne slet ikke holde det ud. Dvs. jeg har ikke kunne træne, ikke kunne gå lange ture, ikke kunne opfinde nye ting der skulle laves ude og huset var helt rengjort, vasketøjet vasket osv. Så midt på ugen begyndte jeg at kede mig. Og dét er nyt for mig. Men efter denne eftermiddag hvor jeg begyndte at kede mig, så kom jeg “over på den anden side”, der hvor jeg virkelig slappede af. Jeg havde intet jeg kunne have dårlig samvittighed over ikke at gøre, jeg kunne sove til middag, sidde foran computeren osv. med god samvittighed og først her tror jeg at jeg fik ordentlig slappet af.

Jeg har dyrket min sensitivitet med hygge (som billedet viser), fodret fuglene, mærket solens stråler når den tittede frem, brugt tid på dem jeg elsker, lavet og nydt god mad og fokuseret 100% på min træning når jeg trænede. Jeg føler det har gjort mig godt, og denne uges ferie, slår alle uger jeg har haft i mange år.

Hvis jeg skal lære af det, så skal jeg ind og fange den der dårlige samvittighed. Når man lever sit liv som jeg gør, vil der næsten altid lige være noget man kan/bør lave. En hest der bør strigles eller trænes, noget der bør bygges, hunde der bør gåes med, veninder der bør socialiseres med, vinduer der bør pudses og jeg kan blive ved…..men det er BØR jeg skal have fat i. For jeg glemmer at jeg BØR koble af og at min dårlige samvittighed intet godt gør. Jeg ved ikke hvordan og om, jeg nogensinde kan løse den og bare nyde nuet og slappe af, men det roder omkring mig, men jeg ved det vil gøre mig godt at lære.

Så jeg vil fortsætte med at åbne mine sanser, lytte til mit indre og acceptere både min sensitivitet og min energi.

(Jeg har sgu taget 2 kg på, på en sølle uge, hvor jeg har trænet hver dag, det er tilbage til grøntsager, men det må blive et andet indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sojaflødekartofler