Millionbøf med kartoffelmos

Lokal Facebook gruppe på Stevns

stevns

I en søgen efter ligestillede i nærmiljøet har jeg oprettet en lokal Facebook gruppe til os plantebaseret mennesker, vegetarer, veganere eller hvad de ønsker at kaldes.
Når man bor på landet kommer man hurtigt til at føle sig meget alene som plantebaseret veganer. Omgivet af jægere der går på marken op af min grund og skyder efter dyrene, til grisebonden der leverer piller til mit fyr, til kobonden der leverer wrap til mine heste og til naboen der flår sine kaniner nede i baghaven lige op af mig.

Alle har de deres liv og deres sandhed og jeg siger ikke min er mere rigtig end deres, men jeg kunne godt tænke mig at finde andre jeg kunne nørde kost med, andre der sætter pris på disse ting, måske andre at lave mad til eller gå på markeder med.

Så nu har jeg lavet gruppen, og delt den alle steder jeg kunne komme til. Men kan så ikke oprette en Facebook gruppe hvis man ikke har en eneste ven (føl sig lige sølle) så jeg har tilføjet en vegansk ven, som ikke bor på Stevns, så må vi jo smide hende ud senere 😉

Kig endelig ind hvis du er fra Stevns eller omegnen og del gerne så jeg kan finde dem der er
http://Veganer, vegetarer og WFPB personer på Stevns

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Millionbøf med kartoffelmos