Græskar suppe

Lækkert mad – burger

2018-03-17-18-25-12

Kender I det…det smager himmelsk, så hver en bid bare føles som ren luksus?
Sådan har jeg det tid efter jeg er blevet plantespiser, særligt mine burgere er mine yndlings. Da jeg, pga kalorier og dét at det er en forbehandlet fødevarer med hvad dertil hører, sparer på brødet så har jeg aldrig top på mine burgere, det er da også meget lettere at spise uden.

Igen i aften, smagte burgerne så fantastisk at det da er helt synd det kun er mig der smager dem. Jeg havde ikke besluttet hvad jeg skulle spise da kl. blev 18 så gik bare i køkkenet og gik efter lysten. De blev helt fantastiske.

Burgerne består af nederst sennep, frisk spinat og ketchup.

Burgerbøf lavet af blended ½ sorte bønner, ½ kikærter, en sjat mandelmælk, et par spiseskefulde kikærtemel, hvidløg og krydderier.

Oven på den stegte bøf er BBQ- sauce og en rørt guacamole og så til sidst hjemmedyrkede radisespirer.

MUMS!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskar suppe