Første forsøg som spiredyrker

Når det bliver let at lave mad

Efter at have levet vegetarisk i over et år og vegansk i næsten 8 måneder sidder jeg nu med følelsen af at det er let, lækkert, sjovt, sundt og rimelig billigt. Det er da Win-Win 🙂
Dengang jeg lavede typisk dansk mad på den lette måde fyldt med forbehandlede fødevarer, syntes jeg det var vildt kedeligt at lave mad og næsten lige så kedeligt at spise det. Da ungerne var små levede vi af spaghetti med kødsovs, lasagne, boller i karry, frikadeller og flødekartofler osv. Nu var det selvfølgelig også præget af at være børnemad og derfor var det bare mere eller mindre smagsløst, ingen stærke ting, ingen kraftige krydderier.

I da har jeg ofte ikke besluttet hvad jeg skal have når kl. er 17:30 og alligevel spiser jeg sundt og lækkert mad kl. 18:30.
Der er en hel anden tilfredsstillelse ved at lave mad af lækre råvarer, en når man rørte pulver ud i mælk. Tilfredsstillelsen er endnu større når noget af maden er noget man selv har dyrket. Men den største fornøjelse i dag er nok at jeg har lært hvad man kan sætte sammen, hvad der kan blandes til det jeg ønsker osv. Der er lavet meget uspiseligt mad undervejs, men nu går det bare strygende. Når der er overskud tager jeg en opskrift og lærer derved noget nyt, ellers så ‘winger’ jeg den bare.

2018-03-18-18-16-32 2018-03-17-18-25-12 2018-03-15-19-31-14 2018-02-28-16-25-17  2017-09-16-18-48-36 2017-12-02-17-56-36 2017-05-08-18-35-22

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første forsøg som spiredyrker