Earth Hour 2018

Et frustreret og vildt ærligt indlæg!

hvorfor-taber-jeg-mig-ikke

Min første prioritet er sundhed, MEN jeg vil tabe 5 kilo, sølle 5 kilo og ikke om jeg fatter det kan være så svært.

Når jeg kigger mig omkring, burde alle andre veje 100+ kilo hvis jeg ikke kan tabe 5. Når andre spiser kage, spiser jeg æble. Når andre snacker dagen igennem så er jeg aktiv i stedet. Når andre sover længe så morgentræner jeg inden arbejde. Jeg syntes sgu jeg er meget mere aktiv end andre omkring mig og lever meget sundere, men jeg vedbliver at veje det samme.
Der er så mange veganere der siger at man kan spise lige så meget man har lyst når man er veganer, ja det gælder altså ikke mig. Jeg spiser for store mængder og det ses med det samme på vægten. Så nu har jeg den sidste tid, foruden 6 gange træning om ugen, talt kalorier helt ned til den mindste mandel og det virker ligesom på det første kilo eller to, men så vågner jeg op, som i dag og vejer 800 gram mere end i går, fordi jeg spiste nogle kiks hos min datter….kiks!!
Jeg har slettet morgenens måling, da det er snyd at starte måneden på den. Hvis måneden starter med disse 800 gram+ og det er vand, og måneden så slutter med at jeg har tabt et kilo er det jo snyd, for så har jeg reelt kun tabt 200 gram. Ja ja jeg ved det, jeg er lidt tosset! Men jeg vil KUNNE dette her, det kan ikke passe jeg ikke kan!

Nogle dage tænker jeg at livet måske er lettere hvis man var fed og ligeglad. Jeg kan åbenbart stadig være sund, så uden kompromis med sundheden. Så kunne jeg halvere træningen og spise lækre ting. Meeeen så ville jeg nok komme til at spise lækre usunde ting, da jeg bare har så meget lyst til slik og sukker.

Jeg ved ikke hvorfor min vægt har sat sig fast på dette tal, når det ligger 5 kilo over det jeg har vejet i 10 år indtil for et par år siden. Længe har jeg købt teorien om en cheat day, men det er simpelthen så dumt. Alt jeg taber på ugens 6 dage, kan jeg tage på på en cheat day. Så jeg ville aldrig rådgive nogen til dette.

Jeg har en drøm at blive sundhedscoach en dag, og jeg ved hvilke teorier jeg vil bruge for mine klienter, måske det snart er tid til jeg bruger dem på mig selv. Det må være det jeg skal prøve (efter dagens påskefrokost) så fra i morgen mandag d. 2. april vil jeg bruge mine egne råd og metoder på egen krop og holde det hele april. Så får jeg også testet om jeg ved nogen som helst om hvad pokker jeg taler om, eller om det bare er bladder.

Marts måned så sådan ud

2018-04-01-09-31-39_li

Som I kan se startede jeg måneden med en dag hvor jeg af en eller anden grund havde taget på, og derfor falder den hurtigt de første par dage. Den grønne streg er den jeg skal følge hvis jeg skal nå mit mål inden 1. juli. Den røde er den jeg i gns har fulgt i marts. Som det ses er jeg nu faretruende tæt på ikke at ligge under den grønne, hvilket simpelthen for mig betyder fiasko. Men det frustrerende er disse udsving som jeg ikke altid helt forstår.

Nu bliver det spændende hvordan april så bliver, det skulle meget gerne blive forår, måske det hjælper mig lidt på vej!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Earth Hour 2018