Fermentering, let og lækkert

Forårsliv og liv i sjælen

work-balance-life-balance-809x485

Foråret er for mig det bedste ved at bo i Danmark. Selvom jeg elsker sommer og særligt varme, så giver det min sjæl noget helt særligt at se livet pible op alle vegne. Det er så fantastisk at den der døde pind, pludselig er fyldt med spirende knopper, knopper som strækker sig mod solen og snart bliver til blade, blomster og nye grene. Jeg spirer mine grøntsager i vindueskarmen og det pibler frem, noget langsomt, spinkelt og forsigtigt og noget for fuld skrue. Skyder det mod solen.
Orkideerne skal jeg huske at vende HVER dag, da de skyder deres nye grene mod solen, det går stærkt og de er meget målrettet. Så skal de ikke blive horisontale blomstergrene, så skal de drejes lidt hver dag.

Der sker noget i min sjæl, i roen i mit hoved, i mit energiniveau og i min motivation. Jeg trækker vejret dybt, jeg dufter foråret, mærker den lune vind og hører solsorten synge. Ved min side er hundene der venter på en gåtur, kattene der nyder at fange insekter og hestene der lidt varmt ryster den løse pels af sig.
Det er forår og det er lykke.

På arbejdet er der travlt, det går stærkt og der er ikke tid til at stoppe op. Det er kontormiljø, betonbyggeri og føles som langt væk fra naturen.
Det tager kun 10 min at lande i min oase. 10 min hvor jeg sidder i solen, spiser mit æble, letter presset, tankerne og travlheden. Indånder alt livet i min oase, men jeg aer hunden og lytter til hestenes gumlen og så er jeg i balance igen. Min sjæl er igen fri, en del af naturen og så evigt taknemmelig for at jeg har min oase, mit sted, mit liv på landet, min gård Amonas.

Jeg håber for alle de finder måden at balancere livet, livet som oftest uundgåeligt må bestå af travlhed og skift, men find roen, find der hvor det føles som din sjæl slipper taget og tager en dyb indånding og er hjemme. Jeg tror på at den balance giver os et lykkeligt liv, også når det er midt i kaos, et liv der kan bære en masse på sine skuldre, et liv i ro og balance.

 https://www.facebook.com/Amonas.dk/videos/1902407536457165/

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fermentering, let og lækkert