Mine sundhedsapps

Naturli Cocoa

2018-04-22-07-11-11

Jeg elsker kakao, både kold og varm og det har været et tab at undvære som veganer. Det er dog en stor hjælp i forhold til ikke at drikke sine kalorier, intet er så galt at det ikke er godt for noget. De forskellige veganske kakao jeg har fundet, har jeg ikke været vild med. Syntes de er bitre eller tynde. Så jeg havde ikke de store forventninger, da Naturli annoncerede denne, var mildest talt meget skeptisk. Men da den dukkede op i min Brugs, måtte jeg da prøve den. Den har så stået i køleskabet siden, da den faktisk indeholder 240 kalorier, hvilket i min kost næsten er et helt måltid.

I går var en lang dag med at hjælpe min datter med at købe møbler i Ikea og der blev ikke rigtig tid til mad, så til mit knækbrød nuppede jeg denne ud af køleskabet, og den er faktisk ret god, jeg må sige, jeg er igen imponeret over Naturli’s produkt. Den er absolut GODKENDT og får 3 stjerner af mig ***

Så mangler jeg bare en god varm kakao til vinteren, den savner jeg stadig. Og hvis Dolche Gulsto gad at lave en vegansk kakao kapsel til min kaffemaskine, så ville jeg være helt i himlen. Men det går jo den rigtige vej, så det kommer nok 🙂

Nu mangler jeg bare en god tyk koldskål til sommeren. Jeg prøvede at lave selv et par gange sidste år, men de blev ikke gode. I år har jeg besluttet at prøve samtlige opskrifter på vegansk koldskål indtil jeg finder en jeg kan lide. Altså med mindre Naturli sætter den de havde lavet tilbage på hylderne OG den er god. Koldskål er næsten en religion i Danmark, vi har alle forskellige meninger om hvordan den perfekte smager og hvilken tykkelse den skal være. Så jeg er spændt på om jeg kan lave en der gør jeg ikke savner den jeg købte før jeg blev veganer. Men det kommer I helt sikkert til at høre meget mere om!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sundhedsapps