Jordens dag - 22. april

IKEA-boller i karry

2018-04-23-18-08-05

Jeg TRÆNGTE til boller i karry, virkelig!
Og den blev så god, lækker frisk og fyldig, lige som jeg kan lide det, og der er altså lækre brune fuldkornsris under sovsen.

Da vi var i IKEA den anden dag, havde jeg glædet mig til at prøve deres omtalte grøntsagsboller i restauranten. Det blev der så desværre ikke tid til, men så var jeg da så heldig at de kunne købes på frost og dem må jeg virkelig anbefale, de er super lækre. En tur i airfryer og så er de sprøde og lækre og kan bruges til hvad som helst. Og de virkede også rigtig fint, som boller i boller i karry.
Det eneste “problem” jeg har er at jeg ikke får den rigtig gode smag ud af karryen når jeg ikke svitser den, men da jeg undgår olier, så er det ikke en mulighed.
Hvis I har nogle fif til at få den svitsede karrysmag, uden olier, så skriv det endelig i en kommentar.

 

ikea-boller-i-karry

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordens dag - 22. april