Er sundhed logisk?

Halifax burger

produkt-burger-berlin-2018

Billedet er lånt fra deres galleri, da jeg ikke fik taget nogle billeder før maden var væk, sådan kan det jo gå. Halifax er lige åbnet i Køge, og jeg kendte dem ikke før.

Før jeg stoppede med at spise kød, har burgere aldrig sagt mig noget. Bevares jeg har da spist en burger når ungerne ville på MacD, men jeg har altid syntes det var kedeligt og smagsløst. Så er der lige 7 mølle burgeren. Når man er fra Køge, bør man kende 7 mølle burgeren. De laver burgere fra størrelse kæmpe til mega kæmpe og de er smurt ind i snask, virkelig ulækre og helt fantastiske på samme tid. Der er smag, men også et læs af dårlig samvittighed. Det er virkelig mange år siden jeg har fået sådan en, det var tilbage i mit usunde liv.

Efter jeg stoppede med at spise kød i 2016 er burgere blevet noget helt andet. Burgere er blevet hjemmelavet mad, der laves i et utal af variationer, er super sundt og smager fantastisk. Hver gang jeg forsøger mig med at lave en ny burger, er jeg sådan helt i svime over hvor fantastisk det smager. Men de har altid været hjemmelavet, indtil nu hvor jeg så fik en vegansk Halifax burger. Da jeg undersøgte hvor vi skulle have mad fra og så Halifax’ menukort følte jeg mig som den heldigste veganer i verden, da jeg så jeg faktisk havde tre valgmuligheder. Som veganer i provinsen, er jeg ikke vant til muligheder når jeg spiser ude, så jeg følte mig meget privilegeret. En rösti bøf, en rodbede bød eller en ærtebøf. Jeg tog ærtebøffen.

Jeg giver Halifax 4 stjerner **** – ud af 5. Den smagte fantastisk, med snask, ost, god bolle, lækker bøf, knasende lækre champignons og syltede agurker. Den var virkelig lækker. Jeg vil anbefale alle veganere at prøve den, og jeres kødspisende venner vil helt sikkert gerne med på Halifax. Deres søde kartoffel fritter var også helt fantastiske, og jeg bestilte også deres veganske mayo. Det var da også noget privilegeret at se den på menukortet. Desværre stod der ikke på deres mayo hvad de var og jeg kunne derfor ingen spise. Vi var mange og havde bestilt lidt af hvert (vi spiste ikke på restauranten) og ingen anede hvad de forskellige dips var, slet ikke hvilken der var vegansk. Derfor får de ikke 5 stjerner af mig.

Følelsen efter dette kæmpe måltid, kom dog lidt bag på mig. Jeg var forberedt på at eksplodere mit kalorie regnskab og havde været ude at løbe om morgenen af samme årsag, men jeg var ikke forberedt på den der tunge mæthedsfølelse, som normalt kun kød giver. Man kan åbenbart også få den hvis man spiser alt alt for meget. Kæmpe tung, sløv, oppustet og utilpas var følelsen, både lige efter og resten af aftenen. Det eneste jeg havde lyst til den aften var koldt vand.

Alt i alt – virkelig lækker mad – Halifax Køge kan anbefales.
https://www.halifax.dk/restauranter/koege

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er sundhed logisk?