Vandfaste i 48 timer

Vegan koldskål

2018-04-29-10-31-43

Jeg elsker koldskål og det er et stort tab hvis jeg ikke længere kan få det, som jeg kan lide det. Sidste år prøvede jeg et par opskrifter og jeg kunne ikke lide det og gav op. Jeg besluttede at i år ville jeg ikke give op, før jeg havde prøvet alle de opskrifter jeg kunne finde, og der er mange. Men da jeg var i Brugsen fik jeg lige en ide og afprøvede den.

Det smagte skønt og var lige så let som i gamle dage hvor jeg bare kunne købe en liter, så nu er sommeren reddet. 🙂

2018-04-29-10-28-40

Soyamælken var bare den jeg havde, tænker flere forskellige kan anvendes. Jeg tog 70% Alpro Lime-citron og 30% mælk. Tilsatte lidt ekstra citron og 1 tsk vaniliepulver. Piskede det godt og lidt luftigt op og tilsatte Karen Volf økologiske kammerjunker, som er veganske…. og vupti. Koldskål, let og super lækkert. Næste gang skal der lidt bær i også.

Tænker man på kalorier så er koldskålen rigtig fin, men man bør dog udskifte kammerjunkerne med noget andet, da de er ret kalorierige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandfaste i 48 timer