Pas nu på det blodsukker!!

100% grøntsags aftensmad (…og lidt om Airfryer)

2018-05-10-18-17-41

Jeg havde brug for en “ren” aftensmad, 100% grønt. Nogle tror det er kedeligt at spise 100% grønt, men det er udelukkende et spørgsmål om fantasi. Det smagte fantastisk.

Min 100% grøntsagsaftensmad bestod i dag af en bøf af sød kartoffel, rødløg, champignon og mango som tilbehør og en mos af gulerod og blomkål som “snask”. Jeg må bare sige at den varme bløde mango til bøffen af sødekartoffel var en perfekt sammensætning. Den kombi skal jeg arbejde mere med. Jeg er meget mæt og tilfreds, mine sanser og min krop er mættet og sund.

Det var så også vildt let at lave og krævede minimal tid i køkkenet. Gulerødder og blomkål til mosen blev kogt, mens min Philips Airfryer klarede alt det andet. Sødekartoffel blev skåret i to bøffer og skåret riller i, som man ville gøre på en hasselback kartoffel. Husk at lade sødekartoflen beholde sin skræl, den er super sund. De blev lagt i Airfryer og fik 10 min. Derefter blev både løg, champignon og mango lagt i Airfryer i 20 min. Gulerod og blomkål blev most uden kogevandet og vupti så var der mad.

air

Min Airfryer er en af de få af mine køkkenmaskiner der er blevet brugt flittigt efter jeg er blevet veganer. I starten kunne jeg ikke finde på andet en fritter, men jeg finder flere og flere madvarer og måder der bliver perfekte med minimalt arbejde og selvfølgelig intet fedt. Som champignons, de smides bare i hele og så bliver de fantastiske.

Foruden minAirfryer bruger jeg blender, smoothie maskine, juicer, minihakker og kaffemaskine. Jeg har en youghurt is maskine, men den bruger jeg ikke rigtig, jeg overvejer at købe en anden ismaskine. Og så har jeg alle mulige andre der er stillet væk, som grillmaskine, toaster, riskoger osv osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas nu på det blodsukker!!