100% grøntsags aftensmad (...og lidt om Airfryer)

Naturli’ koldskål

2018-05-12-20-15-15

Så fik jeg prøvet Naturli’s koldskål. Mine forventninger var meget lave, da den har fået enorm kritik på nettet. Der er skrevet ting som “tynd, sjasket, smagsløs” og jeg har på indholdslisten set de ikke har tilsat vanilie. For mig er koldskål smagen af kærnemælk, citron og vanilie, dét er koldskål. Jeg har savnet bare at kunne købe en liter koldskål og spise, så jeg var spændt på denne.

Jeg vil sige, jeg syntes ikke den er tynd, konsistensen er fin. Men smagen er helt skæv, jeg kan simpelthen ikke fortælle hvad den smager af, for den smager af noget jeg ikke kender og ikke kan sætte ord på. Den har en helt særlig mystisk smag, som overhovedet ikke nærmer sig koldskål.

Jeg ville ønske at Naturli’ havde kaldt den “koldskålsbase”, da den fungerer fint som en base til at lave koldskål eller noget andet. Og den er faktisk lav på kalorier og noget billigere end fx mandelmælk. Naturli’ har udsendt en masse variationer til “pimp din koldskål” og det de egentlig gør er at bruge denne som base. Hvis de havde kaldt den koldskålsbase, så havde de heller ikke fået så stor kritik på den.

Hos mig blev det så Alpro citron youghurt og vanilie tilsat Naturli’s koldskål og så bliver det rigtig fint og så skal det da lige siges at Karen Volff’s økologiske kammerjunker er vegansk. Desværre er fuldkorns versionen ikke vegansk.

2018-05-12-17-32-03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100% grøntsags aftensmad (...og lidt om Airfryer)