Madmagasinets afsnit om mælk - på DR1

Chia-æg

chiafropudding_2

Når du skal erstatte æg i bagværk, eller skal opfinde nyt bagværk hvor der skal bruges noget til at holde det sammen.
Når du skal have fx frikadeller til at hænge sammen.
Alle mulige andre steder hvor du ønsker at erstatte æg.

Så er erstat æg med Chia-æg 1-1

Et Chia-æg

1 spsk chiafrø
2 spsk vand
Sættes i blød i mindst 10 min

Der er mange fordele ved Chiafrø, samtidig med at du undgår ulemperne ved æg.
Det er en Win-Win

Fordele ved Chia frø

Naturligt højt indhold af den sunde omega-3 fedtsyre i perfekt kombination med omega-6 fedtsyrer.
Ingen gluten eller kolesterol.
Højt indhold af kostfibre.
Mange mineraler, især calcium og magnesium

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madmagasinets afsnit om mælk - på DR1