Veganske erstatninger

Åbning af ny Irma i Køge

Så blev det åbnings dag for den nye Irma i Køge. Jeg har ventet i spænding på dette af flere årsager. Sådan helt basalt så selvom jeg arbejder midt i byen, så er der ikke noget supermarked tæt på, den nærmeste er byens dårligste Netto. Denne, samt den nye Fakta, ligger mellem min arbejdsplads og parkeringspladsen, hvilket vil sige jeg går lige forbi to gange hver dag. Det kan gå hen og blive tidsbesparende, måske kan det også gå hen og blive dyrt, nu må vi se. I forhold til Irma, så har Irma indtil nu ligget i den anden ende af byen, modsat mit hjem og langt nok ude fra byen til at man skal tage bilen. På trods af jeg ofte hører veganere tale godt om Irma, har jeg ikke været i en Irma i de 10 måneder jeg har været veganer, så jeg var meget spændt. Derfor var jeg der da de åbnede, jeg skulle ikke købe noget, bare kigge. Og jeg må sige, jeg blev meget glad 🙂

Den første opstilling næst efter grøntsagerne, er denne, der er Chufa mel, der er Naturlig paté, der er Veggies, allerede her var jeg glad, men så gik jeg længere ind. Jeg må sige jeg har aldrig været i en forretning med så stort et udvalg til mig, ikke engang da vi var i Sverige. Det er fantastisk. Det bliver vildt godt til min Vegan erstatninger side, jeg skal jo prøve alt, men skal jeg også holde mit kalorie indtag, og huske at mange erstatninger hører til de usunde varer, så kommer det nok til at tage et års tid at komme igennem udvalget.

Alt hvad man ser på dette billede herover er hummus….det må jo være himlen…. jeg ved ikke om alle er veganske, men jeg tjekkede et par stykker og de var.

Og så er der godt nok mælk i lange baner. Jeg fandt ikke lige Oatly fraiche, men håber den er der et sted. Den kan jeg nemlig ikke få nogle steder overhovedet. Der er godt nok meget der skal prøves.

Naturli’s Cocao (som jeg elsker), tangsalat, tofu, plantefars og Naturli’s is. Det er fantastisk. Jeg elsker generelt Naturli’s varer og deres koncept og Irma har masser af Naturli. Jeg glemte at kigge efter Chriis is, det gør jeg næste gang. Selv min ost har de, skiveosten fra Violife er den eneste ost jeg kan lide og normalt kører jeg i en bestem forretning, kun for at få den.

Frostvarer var der også masser af. Først nu når jeg ser billederne, ser jeg vegetar skiltet, så jeg ved ikke om der også er et veganer skilt, eller om de kun bruger dette og man så må læse sig frem. Men det finder jeg ud af næste gang jeg er der. Jeg var der kun 10 min, gik bare lige forretningen igennem og blev bare glad indeni. De havde også et hav af bønner, linser, grønt og alt det jeg bruger til at lave mad.

Irma er dog ikke billig, det ved man jo, men det at have et udvalg i stor stil, som alle andre har, det føles som en gave.

2 kommentarer

 • Ditte Wiese

  🙂 Det bliver så fint!

  Min brugs i Bjæverskov har Oatly Fraiche 🙂 Det er måske lidt langt at køre, hvis du bor inde i Køge, men de plejer at have den. (Jeg kan så ikke ret godt lide den, men det er en helt anden snak 😀 )

  <3 Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Winchler

   Super, men det havde den faktisk i Irma, den stod bare et helt andet sted 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske erstatninger