Kompost

Lydbøger til hele ferien

Jeg starter min ferie med at modtage 2 måneders gratis Mofibo. Vidste ikke rigtig hvad jeg fik ud af det andet end at jeg ELSKER at høre bøger mens jeg går og i den sidste tid har jeg ikke rigtig kunne finde noget der var super lækkert at lytte til. Så jeg gik vist lidt amok!

Surfede lidt rundt og det er jo tydeligt hvad genren er for tiden, selvudvikling og skubbe til mig selv. Men også lidt ren afslapning er der sneget sig ind.

Pernilles og Debbies bog ligger jo på hylden, men de kan altid tåle at køres ind endnu engang, og når man så får den gave at få dem læst højt, ja så må man da slå til. Ro ligger der desværre kun som “rigtig” bog, og kun på engelsk i lydbog, men den virker så spændende, så måske finder jeg også tid til den.

Sofia manning er jo coachen over alle coaches, så det bliver spændende at lytte til. Her er bogen “ro” på engelsk og så Hella Joof. Jeg er startet på hendes før, men der er sket meget, måske er jeg mere modtagelig nu.

Jeg ser det altid som den ypperste gave at opdage en ny Stephen King, så bliver jeg så glad, måske må jeg starte ferien med den. Man skal ikke tænke, føle og gøre ved, bare lytte og lade sig overvælde. Elsker mig for evigt lyder vildt spændende, så den måtte med.

Ren selvudvikling, som jeg intet forhold har til, men som lød spændende. Jeg er ikke så glad når man kalder introverte for indadvendte, men den får en chance.

KRAM er en interessant måde at overskue vores sundhed, glæder mig til at dykke mere ned i det. SLUK vil jeg mene alle skal læse mindst en gang, gør det endelig.
Den medicinske seer er lidt en overskridelse af mine rammer. Jeg er absolut ikke fan af at man får sin “viden” fra de “højere magter”, men jeg er tilgengæld fan af at man sætter sig ind i de ting man udtaler sig om. Så hvis jeg skal tillade mig at udtale mig om at det er noget plattenslageri, så må jeg jo først læse den.

Så hold da op, jeg har dog kun ferie i 2 uger og tro det eller ej, jeg har masser af andre ting jeg tænker jeg skal udføre i den ferie. Så nu vil jeg rejse mig, stoppe en bog i ørerne, tage hundene og gå ud over landet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kompost