Papmaché-reglen - Boganmeldelse

Det lille tip til et sundere liv

Det lille tip til et sundere liv

Det lille tip til et sundere liv, er et tip, som er let implementerebart, nogle gange gør det en lille bitte forskel, andre gange en stor. Mange små ændringer giver dog altid en stor forskel. Et sundere liv er både i krop og i sjæl, som I ved, mener jeg sundhed er den hele krop, ydre som indre, det hele liv. Det nytter ikke at være ulykkelig i en sund krop, ej heller at være lykkelig i en usund krop. Balancen er det vigtige og vi kan gøre små ting, som giver os et sundt liv.

Disse små ting vil jeg dele. Afprøv det lille tip, konsekvent over et par uger og mærk forskellen. Nogle ændringer kan man mærke med det samme, andre skal man bare stole på gør en forskel, måske om 10 år. Nogle skal du måske implementere fast i en måned for at mærke. Uanset, så vil du kunne vælge og vrage mellem de små tip og implementere dem der giver mening i dit liv.

Du får det lille tip, og har du lyst, så vil der også være en “hvad” og “hvorfor” i hvert tip.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Papmaché-reglen - Boganmeldelse