#1 Hørfrø - Det lille tip til et sundere liv

Airpods – til løb, gang og ridning

Så fik jeg testet mine Apple AirPods og de er ret gode. Ført troede jeg lige at jeg ikke kunne pause på dem, men man skulle bare indstille dem rigtigt. Jeg har små øregange og de fleste headset i ørerne, gør virkelig ondt efter kort tid. Men Apples almindelige headset er det eneste der dur, derfor tænkte jeg AirPods også gjorde. Og det gør de. De er formet nøjagtig som Apples headset med ledning, så passer den til dig gør AirPods også. Det samme mht at falde ud, de sidder nøjagtig lige så fast som de andre. Jeg kan faktisk helt glemme jeg har dem på. De bliver også på når man løber selvom man sveder ret meget, absolut ingen problemer.

Man skulle jo tro de var skabt til ridning. én ting er at de bliver siddende i fuld galop, men de har andre fordele. Der er ingen ledninger der kommer i karambolage med ridehjelmen, som alle med ledning, og de trådløse med ledning bag nakken. Disse sidder perfekt mellem stropperne på min ridehjelm. Signalet er stærkt nok til at jeg kan ligge telefonen på bænken ved ridebanen og ikke miste signalet på noget tidspunkt, det er virkelig også et plus.

Så alt i alt….jeg er meget tilfreds med mine Apple AirPods. Men test det med et par almindelige Apple headset, dem som følger med en iPhone, sidder de godt i dine ører så gør AirPods også.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#1 Hørfrø - Det lille tip til et sundere liv