Fødselsdag - 1 år som genfødt veganer

Så skønt at cykle

Jeg har 12 km til arbejdet, ved åbne marker og mange bakker, og jeg syntes det er for langt at cykle. Særligt fordi jeg ikke vil sidde og svede hele dagen og så er der lige den ekstra tid det vil tage. Jeg har en medarbejder som bør 5½ km fra arbejdet, mellem mig og arbejdet og hun har lidt svært ved at tage sig sammen til at få taget cyklen, så vi blev enige om at stille min cykel hos hende. Så kører jeg derhen om morgenen og udskifter bilen med cyklen og vi cykler sammen. Det er super hyggeligt.

Det bliver ikke hver dag, da det tidsmæssigt ikke dur de dage hvor jeg træner om morgenen, men det betyder at jeg på mine træningsfrie dage lige får 11 km cykling med på programmet. Det er super godt. Desværre vil der ikke være tid til det til vinter, men lige nu nyder jeg den gode ide i fulde drag.

1 kommentar

  • Frida

    Det lyder da bare rigtig hyggeligt! Har du overvejet en el-cykel? Så ville 12 km være en smal sag (har selv en :-D)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag - 1 år som genfødt veganer