Så skønt at cykle

#5 Spis bær – Det lille tip til et sundere liv

Tip: Spis bær, spis mange bær

Hvad?

Dette er den perfekte årstid til at få spist en masse bær. Selv hvis man ikke er så heldig at have en have med en masse bær, så er bærrene billigere nu hvor de er i sæson, de kan købes lokalt alle vegne og de er friske og direkte fra busken. Så spis en masse bær, bare spis løs. Du kan ikke spise for mange med mindre det giver dig dårlig mave, ellers så bare spis alle de bær du kan få fingre i.

Hvorfor?

Bær indeholder foruden en masse vitaminer og mineraler mange antioxidanter. Antioxidanter beskytter dit immunforsvar, modvirker alverdens sygdomme og holder dig rask og modstandsdygtig. Fx indeholder brombær er et af de bær med højst indhold af antioxidanter, men alle bær har mange af disse. Derudover indeholder de fleste bær mange C vitaminer hvilket også øger dit immunforsvar. Bær smager som slik og indeholder få kalorier, så det er en ren win win.

Hvad er det lille tip til et sundere liv?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skønt at cykle