Vegetarisk festival 2018

Jeg er min egen værste fjende!

Jeg ved jo godt jeg er min egen værste fjende, min egen værste konkurrent og min egen værste dommer….men jeg arbejder på det 😉 Men så falder jeg i, der sker et eller andet og skubber mig lige i søen, den sø som er fuld af sorte smølfer som fortæller hvor dårlig jeg er. Ja jeg har et eller andet med smølfer, for dig er søen nok fuld af noget andet, som dunker dig oven i hovedet. Største delen af tiden gør jeg det ikke, største delen af tiden kan jeg se hvad jeg udretter og hvad jeg er god til og alligevel, så tipper den lige lidt engang i mellem.

I dag var det min løbetur, skal jeg være ærligt var det lidt mere end det, men den dårlige løbetur var den der kastede mig i søen. Det startede nok i aftes hvor jeg faldt i en skål med småkager og ikke hev mig op af den før den var tom. I morges var det ugentlig vejedag og jeg vejede over 1 kilo mere end sidste uge og så var det ud på min onsdags morgen løbetur, med al den skam i hovedet.

Jeg løber efter et Endomondo program der skal gøre mig hurtigere, jeg føler dog det presser mig ret meget. Jeg løber tre dage om ugen, onsdag interval dag, lørdag lang tur i skoven, søndag kort tur på asfalt. Den lange tur om lørdagen er på 8km, og jeg troede ikke det var muligt, men det var det og det gjorde mig glad i hovedet. Men interval dage hader jeg som pesten, og det er en blanding af flere ting, tror jeg. For det første så kan jeg simpelthen ikke opnå det programmet siger jeg skal, og når jeg så gør det så godt jeg kan, så føles det som om jeg dør. Det er ikke rart, det er ikke fedt, det er bare pisse hårdt! Men jeg må indse, at det der påvirker mig mest er at jeg ingen chance for succes har, da det programmet ønsker er for hårdt til jeg kan. Det er en falliterklæring og det er det mest demotiverende jeg har oplevet. Sådan var det sidst, og det var nogenlunde okay, jeg gik hjem og var tilfreds med resultatet, men sådan var det ikke i dag.

Jeg skulle have løbet 4 hurtige intervaller á 400 meter på 5:33/km (jeg kan absolut ikke løbe 5:33/km) men tænkte jeg bare måtte gøre det så godt jeg kunne. Da første interval sagde 7:15 døde jeg lidt inden i, andet interval sagde 6:33 på trods af at jeg var ved at dø, syntes jeg og så gav mit hoved op. Jeg besluttede så at droppe intervallerne og bare løbe turen, men ikke engang det kunne jeg med et hoved der sagde jeg var sølle. Så for første gang i mange måneder gik jeg ind i mellem og til sidst løb jeg kun ganske kort før jeg gik. Jeg gik der og mærkede efter, intet gjorde ondt, jeg var ikke forpustet, der var ingen fysisk grund til at gå…..men mit hoved sagde jeg ikke kunne løbe!

Lige så vildt som det var første gang at opleve hvor meget mit hoved styrede at jeg faktisk kunne, lige så vildt var det at mærke hvordan mit hoved kunne stoppe min krop. Jeg er så utrolig stærk i mit hoved og det bør jeg respektere og sørge for er en god ting, ikke en invaliderende ting.

Nu sidder jeg så og kigger på resultatet for turen i dag, og det jeg føler mig utilstrækkelig over er jo SÅ meget bedre end hvad jeg præsterede for 4 måneder siden. Hvis målet ikke havde været noget andet, kunne jeg være tilfreds med indsatsen i dag, dét er det jeg bliver nødt til at forfølge.

I April var dette min bedste løbetur, og den var jeg glad for……

I august (i dag) var min ringeste løbetur denne, og den er jeg ked af….

Når man sammenligner
Altså mit ypperste mål da jeg startede med at løbe, var at have en løbende støt forbedring, både på længde og hastighed. Og selv om jeg sammenligner den bedste tur i april med den værste tur i august, så er der en markant forbedring på begge dele. Så er det man skal stoppe op, kravle op af søen, børste de sorte smølfer af sig og sige “hold så op, jeg er jo sej, jeg opnår jo det jeg ønsker og jeg stopper ikke her”…. og så lige så ind og ændre på det Endomondo løbeprogram, så det ikke bare bliver en sort smølf i stakken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarisk festival 2018