Lækre lette boller og sødt smøre pålæg

Grønne frokost pandekager på en søndag

Da jeg vågnede i morges, lå jeg i sengen og tænkte at hvis det ikke blæste så ville jeg løbe langt, hvis det blæste ville jeg styrketræne hjemme. Jeg stod op og solen skinnede, ingen blæst. Skønt jeg skulle løbe min længste tur. Men først skal der altid gås med hundene og da vi kom afsted kunne jeg mærke at min hofte stadig gør ondt, så jeg valgte at lytte til min krop og droppede løbeturen. I stedet blev det til 4km rask gang med hundene, efterfulgt af 5km på crosstraineren. Skønt.

Efter badet var jeg fyldt op af energi og kroppen bad om at blive fyldt op med sund og nærende mad, så smuttede i køkkenet og lavede grønne skønne pandekager.

Jeg brugte melet jeg viste jer i går, det med hvide bønner og rørte det op med vand, blendet med spinat og spirulina. Og så bare på panden med dem.

Jeg lavede to slags, to salte og to søde. Avocado rørt med lidt chili mayo og rød peber, let og smagte fantastiske. De to søde blev smurt med den hjemmerørte choko-smørepålæg fra i går.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre lette boller og sødt smøre pålæg