Winchler's bomber

Kanelsnegle og banankage

Jeg har bagt de skønneste kager, som ikke er mine opskrifter.
Jeg deler disse med hjertet, de er så lette og så skønne og alle elsker dem.

Først kanelsnegle

Opskriften er Mia Sommers, hun har adskillige dejlige opskrifter, men denne er virkelig en favorit. Hvem elsker ikke en snasket kanelsnegl? Jeg måler dog ikke hvedemelet op, jeg bruger bare det der skal til for at jeg syntes dejen er lækker. Jeg har lavet dem to gange, begge gange smagte de fantastisk, men kunne forbedres, så næste gang bliver de da perfekte. Første gang var dejen lidt for tyk, så de blev vildt smukke, men der var lidt for meget dej når man spiste dem. Da dejen bare er fantastisk, gør det ikke så meget. Anden gang fik jeg så lavet dejen for tynd, hvilket resulterede i at de ikke blev så smukke og de blev meget sukkeret, men totalt lækre til alle med en sød tand. Det er bare i gang de er skønne, men tro ikke de rækker langt, her spiste to mænd et helt fad.

Banankage

Banankagen kommer fra Thomas Rex, som har bloggen Kærlighed og Kikærter og også skriver bøger. Det er en skøn skøn kage, som faktisk ikke indeholder vildt meget sukker. Men da jeg var i en sukker trang periode, så toppede jeg den lige med en skøn vegansk kakao frosting. Banankagen bliver perfekt uden noget besvær, den er svampet, tilpas fugtig, sød og lækker. Den er også super lækker de næste to dage. Næste gang jeg skal bare til mange, så vil jeg vælge den, jeg er sikker på den er et hit alle steder.

Så to kager fra to skønne veganske bloggere, som varmt kan anbefales.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winchler's bomber