Risengrød, en lidt sundere version

Morgen Podcast

Min morgen starter altid med staldarbejde og gåtur med hundene og så elsker jeg at have lyd i ørerne. Jeg hører ikke musik, jeg hører lydbøger og podcasts og jeg nyder hvert et øjeblik i morgensolen med en god bog, eller en frisk og let podcast.

I dag vil jeg slå et slag for min morgen podcast, for på trods af at jeg er i gang med en vildt spændende bog, så måtte den få en pause da jeg læste hvem der var gæsten i min yndlings podcast Plantetinget. Plantetinget er en podcast jeg har fulgt lige fra starten, de giver mig en følelse af ikke at være alene. Når man arbejder i en provinsby og bor længere ude på landet, mellem svinebønder og rednecks, så kan man godt føle sig som den eneste veganer i verden. Når jeg hører Plantetinget, rammes jeg af ikke at være alene, dog rammes jeg også af at alt er så langt væk, alle disse mennesker der tænker som jeg er ikke her, de er helt andre steder, ofte er de også en del yngre end jeg. Men følelsen af at det vokser, at det breder sig og en dag når det også den verden jeg lever i, så jeg ikke står alene, den følelse giver Plantetinget mig, så jeg er stor fan.

Thomas Erex fra Kærlighed og Kikærter er en person jeg følger, både hans blog og hans Instagram. Jeg kan virkelig anbefale ham, ikke kun bidrager han med de lækreste opskrifter, men han har også en fantastisk holdning og så er han aktivist uden at være aggressiv, og dét mener jeg er vejen frem. Mangler du en god ide til aftensmaden, så kan det virkelig anbefales at kigge forbi hans blog eller købe hans bog.

Så tilbage til i dag, Instagram fortalte mig at Thomas var med i det nye afsnit af Plantetinget, så jeg droppede bogen og hørte Podcast i stedet. Igen fik jeg en god, frisk og dejlig start på dagen med Plantetinget podcast, så tak for det 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Risengrød, en lidt sundere version