Snasket kanelstang

Dette er simpelthen den bedste “tag med på arbejde til alle carnisterne” kage!

Af flere årsager er denne kage fantastisk til at tage med på kontoret til kage dag.
Det er let at lave den i store mængder, jeg lavede 8 på en hyggelig aften.
Ingen tænker den er vegansk.
Den er så tilpas fyldt med snask af blandingen af både sukker og fedt til at alle kageelskere bliver vilde.
Eneste problem er at dine kollegaer plager livet af dig for at tage kage med hver uge.

Denne opskrift er til to kager.

Ingredienser – Dejen

  • Ingredienser – Fyldet

Fremgangsmåde – Dejen

  1. Oplæs gær i lunket vand, mens du smelter margarinen.
  2. Tilsæt margarine og sukker.
  3. Tilsæt mel lidt af gangen indtil delen er blød, men lige nøjagtig ikke klæber.
  4. Dæk dejen og stil den lunt i 45 min.
  5. Fremgangsmåde – Fyldet

  6. Pisk kagecreme pulveret kraftigt i soyadrikken.
  7. Stil kagecreme på køl i 20 min.
  8. Smelt margarinen og bland denne med farin og kanel.
  9. Bland kagecreme og sukkercreme.

Saml og bag kagen

  1. Ælt dejen grunddigt og saml den i en pølse.
  2. Del pølsen i 2 og gør de næste ting med begge dele.
  3. Rul ud i oval form.
  4. Det tyndeste du kan rulle den ud og stadig samle den op uden den går fra hinanden.
  5. Smør halvdelen af fyldet på, fordel det grundigt helt ud til kanten.
  6. Rul nu kagen på den korte led, så stramt som du kan rulle den.
  7. Snit kagen i riller der går 1/3 ned med cirka 3 cm mellemrum.
  8. Lad kagen efterhæve overdækket mens ovnen varmer op.
  9. Bag i ovnen i 20-30 min på 200 grader
  10. Lad kagen køle helt af før du dekorerer med glasur