Spis bær

Spis bær, spis mange bær. Det er jo skønt.

Selv hvis man ikke er så heldig at have en have med en masse bær, så er bærrene billigere når de er i sæson, de kan købes lokalt alle vegne og de er friske og direkte fra busken. Når det ikke er sæson, så køb dem frosne.

Spis en masse bær, bare spis løs. Du kan ikke spise for mange med mindre det giver dig dårlig mave, ellers så bare spis alle de bær du kan få fingre i.

Bær indeholder foruden en masse vitaminer og mineraler mange antioxidanter. Antioxidanter beskytter dit immunforsvar, modvirker alverdens sygdomme og holder dig rask og modstandsdygtig. Fx er brombær et af de bær med højst indhold af antioxidanter, men alle bær har mange af disse. Derudover indeholder de fleste bær mange C vitaminer hvilket også øger dit immunforsvar.

Bær smager som slik og indeholder få kalorier, så det er en ren win win.