IKEA – Boller i karry

Jeg TRÆNGTE til boller i karry, virkelig!
Og den blev så god, lækker frisk og fyldig, lige som jeg kan lide det, og der er altså lækre brune fuldkornsris under sovsen.

Da vi var i IKEA den anden dag, havde jeg glædet mig til at prøve deres omtalte grøntsagsboller i restauranten. Det blev der så desværre ikke tid til, men så var jeg da så heldig at de kunne købes på frost og dem må jeg virkelig anbefale, de er super lækre. En tur i airfryer og så er de sprøde og lækre og kan bruges til hvad som helst. Og de virkede også rigtig fint, som boller i boller i karry.

Ingredienser

Fremgangsmåde

 1. Kog risene i rigeligt vand
 2. Kog blomkål helt blødt
 3. Varm grøntsagsbollerne i en airfryer eller ovn
 4. Put alle krydderierne i en gryde
 5. Hæld et skvæt kogende bouillon og rør til en pasta
 6. Bland et skvæt bouillon med Maizena
 7. Tilsæt Maizena krydderpastaen under omrøring på lav varme
 8. Tilsæt halvdelen af den resterende bouillon
 9. Hæld vandet af blomkålen
 10. Blend blomkålen hel glat
 11. Rør blomkålen i sovsen
 12. Tilsæt evt bouillon til ønsket tykkelse
 13. Tilsæt bollerne lige inden servering