Hvor er du på vej hen?

Når vi bevæger os, så kan vi godt fokusere på hvor vi skal hen og ikke hvor vi kommer fra, men gør du det i andre aspekter af livet?

At fokusere på hvor man gerne vil hen i stedet for hvad man gerne vil væk fra, gør en KÆMPE forskel i alle aspekter af livet.

Det vil gøre dig gladere, lykkeligere.
Det vil hjælpe dig til at opnå det du ønsker.
Det vil give bedre resultater.
Det virker!

Hvis jeg gerne vil være sund, i stedet for at stoppe med at være usund.
Så tilsætter jeg sund mad og motion til mit liv, jeg begrænser mig ikke. Når jeg gør dette, mere og mere, så får jeg resultater og helt automatisk får jeg mindre usundt og dovenskab.

Det virker på sigt meget bedre at tilføje end at fjerne. Når vi føler os begrænset, går vi ofte pludselig agurk, fordi vi ønsker at være “gode” ved os selv, og ser det som selvomsorg at få det vi mener vi har undværet. Så hvis du hver dag spiser en pose lakridser foran fjernsynet, så tilføj før lakridserne en stor gulerod skåret i fine stave. Inden for kort tid, så vil du kun have behov for 2/3 dele af dine lakridser. Så tilføjer du gulerod og agurk og et glas vand. Det virker!

Det samme med din mad, tilsæt flere grøntsager og da du kun kan spise en hvis mængde, så vil det automatisk nedsætte de usunde ting på tallerkenen.
Hver gang du vælger at tilføje en gåtur midt i din tv tid, så har du tilføjet motion, uden at opdage du har frataget tv tid.

Dette virker ikke kun i forhold til kost og motion og ikke kun i forhold til dig selv.
Hvad ønsker du at opnå i dit venskab, vil du have flere samtaler, så tilsæt det, i stedet for at fokusere på at I ikke ses nok.

Når hunden tisser på gulvet, så fokuser på at lære den at tisse udenfor, ikke på at få den til at forstå den ikke må tisse inden for.

Spiller din underbo altid for højt og bliver sur når du klager. Prøv at fortælle hvad ro vil betyde for dig, i stedet for at skælde ud over larmen.

Fyld selv på…… Kom gerne med bud på hvor det virker for dig.