Mos med mørk champignon sovs

Lige foruden en enkelt teske majstivelse og en sjat kulør, så er denne ret lavet på rene grøntsager, ingen olier, salt eller andet forbehandlet er tilsat. Efter en hård dag var det lige hvad jeg trængte til, det smagte skønt.

Ingredienser

    Mos

  • Sovs

Fremgangsmåde

    Mos

  1. Kog kartofler, blomkål og gurkemeje helt bløde
  2. Helt alt vandet fra
  3. Blend det hele.
  4. Ønskes en tykkere mos koges blomkål for sig selv og vandet vrides ud af den kogte blomkål for blend
  5. Sovs

  6. Put alle krydderier i en gryde
  7. Hæld en smule kogt vand over og pisk det sammen til en tyk pasta
  8. Miks Maizena med 1 dl vand
  9. Tilsæt blandingen til krydderierne
  10. Kog op til det tykner
  11. Tilsæt vand til ønskede tykkelse på sovsen
  12. Tilsæt fint skåret champignon
  13. Lad det simre i 10 min
  14. Tilsæt spinat
  15. Når spinaten er faldet sammen er sovsen klar