Lige foruden en enkelt teske majstivelse og en sjat kulør, så er denne ret lavet på rene grøntsager, ingen olier, salt eller andet forbehandlet er tilsat. Efter en hård dag var det lige hvad jeg trængte til, det smagte skønt.
Ingredienser
Mos
Sovs
Fremgangsmåde
- Kog kartofler, blomkål og gurkemeje helt bløde
- Helt alt vandet fra
- Blend det hele.
- Ønskes en tykkere mos koges blomkål for sig selv og vandet vrides ud af den kogte blomkål for blend
- Put alle krydderier i en gryde
- Hæld en smule kogt vand over og pisk det sammen til en tyk pasta
- Miks Maizena med 1 dl vand
- Tilsæt blandingen til krydderierne
- Kog op til det tykner
- Tilsæt vand til ønskede tykkelse på sovsen
- Tilsæt fint skåret champignon
- Lad det simre i 10 min
- Tilsæt spinat
- Når spinaten er faldet sammen er sovsen klar