Græskarsuppe #1

Det blæser og rusker udenfor, det kan høres, det knager i huset…..så suppe skal der til.
Jeg laver mange varianter af græskarsuppe. Den skal være fyldt med smag og duft, og se smuk ud, være blød i strukturen og selvfølgelig dampende varm. Og så skal der være noget at tygge og knas. Når alle disse ting er opfyldt, så er det verdens skønneste suppe…igen. I dag blev den hel perfekt.

Til mig er dette passende til aftensmad, men jeg kan også spise ret meget, andre har nok til to personer.

Ingredienser

    Suppe

  • Knas

Fremgangsmåde

    Suppe

  1. Alle suppe ingredienser skæres ud i tern og fyldes i en gryde.
  2. Vand op til at dække en tredjedel af ingredienserne.
  3. Sæt gryden i kog, skru derefter ned, så det simrer i ½ time.
  4. Hele grydens indhold, inkl vand blendes direkte i gryden med stavblender.
  5. Tilsættes kokosmælk og sættes tilbage på blusset som nu er slukket og kun har eftervarme. (husk endelig låg)
  6. Knas

  7. I en frysepose fyldes kikærter, Tamari, paprika og gurkemeje.
  8. Posen rystes så det fordeles på alle kikærterne.
  9. Kikærter ligges på bagepapir i ovnen på 150 grader til de er gyldne.
  10. Suppe hældes i skål, tilføjes kikærter og 1 spsk hampefrø samt et drys grønkål.